Ons bedrijf

Autobedrijf Vos is een familiebedrijf en een echte dorpsgarage. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Klanten komen graag langs voor een praatje, een kop koffie of om mee te kijken met onze monteurs.

Autobedrijf Vos is bijna 50 jaar geleden opgericht door Otto Vos en zijn vrouw Hennie. In 1998 kwam zoon Mark het team versterken en in 2006 werd er een nieuw pand in gebruik genomen aan de Rijksstraat 54. Sindsdien wordt het bedrijf gerund door Mark Vos en zijn vrouw Angela. Samen met monteur Marco en (schoon)vader Otto staan zij graag voor u klaar.

Ons bedrijf afb1.jpeg

Mark en Angela Vos, eigenaren van Autobedrijf Vos in Voorst

Auto Profijt

Wij zijn aangesloten bij Auto Profijt. Auto Profijt heeft bijna 200 aangesloten garages in Nederland en is het snelst groeiende garageconcept van Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij zo mogen monteren met de beste onderdelen, tegen een scherpe prijs. Daar profiteert u als klant van!

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.